paris (Book collections on Project MUSE., 2012)
Det var en sommernat, byen sov let, vi havde brugt vores sidste francs på en flaske billig rodvin og en pakke filterlose Gitanes. Pariserhjulet stod stille i Tuileries-haven. Vi sneg os derind, klatrede op i en af gondolerne, kyssede i lysene fra Rue de Rivoli. Bag os lå Louvres slotsgård, foran os lå fremtiden og endnu flere eventyr. Ikke med hinanden, skulle det vise sig, men den sommernat i parken, hvor Frankrigs konger legede som born - den holdt aldrig helt op.