TDD w praktyce : Nieawodny kod w języku Python - Percival, Harry J. W. (Helion (O'Reilly), 2015)
W trakcie prezentowanego procesu poznasz podstawy Django, Selenium, git, jQuery i Mock, a także aktualnie stosowanych technologii programowania sieciowego.