Wyrażenia regularne : Wprowadzenie - Fitzgerald, Michael (Helion, 2013)
Ta wspaniała książka wprowadzi Cię w świat wyrażeń regularnych szybko i bezboleśnie. Już za chwilę wykorzystasz podstawowe elementy wyrażeń, a każdy kolejny rozdział dostarczy C...