Ruby : leksykon kieszonkowy - Fitzgerald, Michael, 1957- (Helion, 2012)
"Ruby. Leksykon kieszonkowy" to zestawienie niezbędnych informacji o tym języku, przydatne podczas codziennej pracy programisty. Znajdziesz w nim informacje o słowach kluczowych, operatorach, zmiennych i stałych.