JavaScript : mocne strony - Crockford, Douglas (Helion, 2012)
Książka JavaScript - mocne strony to wyjątkowy podręcznik do nauki tego popularnego, dynamicznego języka programowania. Dowiesz się z niej, jak efektywnie wykorzystać wszy...