Ajax : implementacje - Powers, Shelley (Helion, 2012)
Ajax. Implementacje to ksiš?ka dla programistów, którzy majš do?wiadczenie w tworzeniu witryn internetowych i sš zainteresowani ulepszaniem istniejšcych ju? aplikacji. Czytajš...