Microsoft Project 2007 PL : nieoficjalny podręcznik - Biafore, Bonnie (Missing manual., 2012)
Microsoft Project 2007 PL. Nieoficjalny podręcznik to rewelacyjna propozycja, oszczędzająca Twój czas, odkryje przed Tobą wszystkie swoje tajemnice i da Ci do ręki użyteczne funkcje.