Sieci Linux : receptury - Schroder, Carla (Helion, 2012)
Dzi?ki podr?cznikowi "Sieci Linux. Receptury" dowiesz si?, w jaki sposób przygotowa? router, jak skonfigurowa? firewall przy u?yciu pakietu iptables oraz jak stworzy? punkt dost...