System Windows : najlepsze rozwiązania - Gralla, Preston (Hacks series., 2012)
Ksišżka "System Windows. Najlepsze rozwišzania" nie jest skierowana do tych, którzy oczekujš zwykłych porad i wskazówek mówišcych, gdzie należy kliknšć, gdzie przeci...