Linux : programowanie systemowe - Love, Robert (Robert M.) (Helion, 2012)
Opisany zosta? tu sposób dzia?ania standardowych i zaawansowanych interfejsów zdefiniowanych w Linuksie. Po lekturze napiszesz inteligentniejszy i szybszy kod, który dzia?a we w...