Enterprise JavaBeans 3.0 - Burke, Bill (Helion, 2012)
Dzięki książce Enterprise JavaBeans 3.0. Wydanie V poznasz najnowsze wcielenie technologii EJB. Opisano tu wszystkie rozwiązania, które umożliwiły uproszczenie standardu Enterprise JavaBeans 3.0 względem jego poprzednich wersji.