Jødefejden 1819 - Blüdnikow, Bent, 1954- (Book collections on Project MUSE., 2019)
From the contents:0Joderne i Danmark0- En handelsmand tager til genmaele 0- Den historiske baggrund 0- Krise og jodehad 0- Nathanson og Meyer 0- Naesten ligeberettigelse 0Den litteraere jodefejde0- Had, foragt og fjendtlighed 0- Jodedebatten kommer til Danmark 0- Joderne svarer igen 0-Emancipation og fornyet strid 0Den korporlige jodefejde0- Uro i Tyskland 0- Jodefejden kommer til Danmark 0- Overfald på joder 0- Fortsat uro.