Drømme - Gillespie Rosen, Melanie (Book collections on Project MUSE., 2020)
Hvad der sker i vores sovende hjerner, kan vaere et mareridt at tyde for en drommeforsker. Og vi er desvaerre elendige til at huske det, når vi vågner. Heldigvis kan teknologien hjaelpe med at lofte sloret for, hvad der foregår, mens vi ligger og traekker torsk i land. Nogle dromme er dybt bizarre. Andre forer til Nobelpriser. Og så er der dem, som bare er pinlige. De sidste vil vi nodig sende i en hjernescanner. Ifolge Melanie Gillespie Rosen, lysvågen filosof ved Aarhus Universitet, handler de fleste dromme om noget så sovndyssende som arbejde.