Eksperter - Trapp, N. Leila (Book collections on Project MUSE., 2021)
Eksperter har ikke en beskyttet titel. Populistiske politikere bagtaler dem, hvis de med deres faktabaserede viden modsiger folkeforforernes fikse ideer, og online foregiver de rene amatorer at vide bedre end de sande specialister. Klogeågerne skal jo ikke tro, de er noget, bare fordi studenterhuen trykker. Det gor den på N. Leila Trapp, Aarhus Universitets selvudnaevnte ekspert i eksperter, som takket vaere sin store sagkundskab kan fremlaegge faeldende beviser for, at vi alle er eksperter i at afgore, om nogen virkelig er ekspert eller blot en halvstuderet rover.