Tings tale. - Merrald Sørensen, Karsten, 1982- (Aarhus Universitetsforlag, 2021)
Ting taler til os. Desvaerre kan vi ikke altid finde ud af at lytte til deres historier. Den kunst mestrer bidragyderne, som taeller arkaeologer, konservatorer, kunsthistorikere og historikere i Tings tale heldigvis, og de kan derfor give tingene en stemme. I dette nummer vaekkes folgende genstande til live:00Muleposen; 0Farver på kaeldervaeggene i det tidligere Statsfaengsel i Horsens; 0Geigertaelleren; 0Tre guldaldermalerier af Jorgen Sonne; 0Tenvaegte af ler; 0Astrid Noacks skulptur ?Sovende barn?; 0Kolding under pestudbruddet i 1654.