Paris. (Vide Verden., 2012)
Det var en sommernat, byen sov let, vi havde brugt vores sidste francs på en flaske billig rødvin og en pakke filterløse Gitanes. Pariserhjulet stod stille i Tuileries-haven. Vi sneg os derind, klatrede op i en af gondolerne, kyssede i lysene fra Rue de Rivoli. Bag os lå Louvres slotsgård, foran os lå fremtiden og endnu flere eventyr. Ikke med hinanden, skulle det vise sig, men den sommernat i parken, hvor Frankrigs konger legede som børn - den holdt aldrig helt op.