Det illegale stofmarked i Århus : Status og udvikling over ti år - Lindholst, Christian (Aarhus Universitetforlag, 2008)
En undersøgelse af udbuddet af varer (narko og medicin) og sælgere og købere på stofmarkedet i Århus. Resultaterne er ofte overraskende og gør op med en del myter, som trives hos brugerne, såvel som hos politiet.