Química per a l'enginyeria - Flaqué Lajara, Concepció (Temes clau ;, 2018)
"Uns bons fonaments són la base per assolir els coneixements necessaris per a ser un bon professional. La colʺlecció Temes Clau hi vol contribuir oferint uns materials de conceptes bàsics de les matèries inicials d'enginyeria i d'arquitectura de la UPC. D'una manera dinàmica i entenedora, pretén fer progressar l'estudiant pas a pas en els coneixements bàsics de la matèria que s'imparteix al primer curs, amb un sistema progressiu de teoria, problemes i exercicis proposats. També vol ser un instrument valuós per a tots aquells alumnes que hagin oblidat o que no han assolit, per raó del camí curricular que han escollit, els coneixements conceptuals bàsics per a comprendre i seguir el curs que inicie".