Teorie a praxe hudební výchovy V : sborník příspěvků z konference studentů doktorandských a magisterských studií a pedagogů hudebního vzdělávání v zemích V4 - Dunovská, Marie (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2018)
"Předložený visegrádský doktorandský sborník je pátý v pořadí. Obsahuje souhrn vědecké činnosti studentů doktorských programů hudebního vzdělávání a jejich školitelů ze čtyř visegrádských zemí. Prostřednictvím podpory Mezinárodního visegrádského fondu IVF v Bratislavě č. 21710178, Grantové agentury Univerzity Karlovy č. 21710178 a českého Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy naplňuje programové cíle Evropské asociace pro školní hudební vzdělávání (EAS). Obsahově vychází z visegrádské doktorandské konference v Praze ve dnech 9. a 10. 11. 2017. Jeho hlavním cílem je pomáhat zlepšení pedagogické praxe ve všeobecném hudebním vzdělávání."--