Heronis definitiones cum variis collectionibus : Heronis quae feruntur geometrica - Hero, of Alexandria (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 1976)
Opera Quae Supersunt Omnia, vol. IV: Heronis Definitiones cum variis collectionibus Heronis quae feruntur Geometrica (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana).