Doing good or doing better : development policies in a globalising world - Kremer, Monique; Lieshout, Peter van; Went, Robert (Robertus Cornelis Pius Maria), 1955- (Amsterdam University Press, 2009)
'Goed doen' kan een stuk beter volgens de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Niet armoedebestrijding maar ontwikkeling zou de doelstelling moeten zijn van ontwikkelingssamenwerking. Het 'beter doen' betekent bovendien minder moraliseren, bescheidener en pragmatischer interveniëren, minder voorschrijven hoe het moet en maatwerk leveren Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie.