Monitor racisme & extremisme : opsporing en vervolging in 2006 - Davidović, Marija (Amsterdam University Press, 2007)
In 1996 ging aan de Leidse Universiteit het wetenschappelijk onderzoeksproject Monitor Racisme & amp; Extremisme van start.