Dret Civil. Aspectes Bàsics - Sanz de la Tajada, Luis Ángel (Manuals Ser., 2012)
El Dret Civil és el dret general de la persona, el tronc comú de tots els ordenaments privats i contempla totes aquelles situacions vivencials que pot patir una persona. Aquesta obra ha estat estructurada de forma agradable i vivencial. D?aquesta manera, el lector es podrà iniciar en l?anàlisi dels casos i aprendrà a interpretar i aplicar el contingut de les normes jurídiques en situacions que tenen lloc a la vida real.