Skoolleierskap en Die Skep Van Produktiewe Leerruimtes in Skole - Burger, Johann (African Sun Media, 2021)
Hierdie boek dien as 'n hulpbron of roetekaart vir enige student, opvoeder, onderwysdistrikspersoneel of enige ander persoon wat by die onderrig en opvoeding van mense betrokke is en na verbeterde leeruitkomste streef.