Geskiedenis Van Die Koringbedryf Vanaf Tafelvallei Tot Die Rooi Karoo (1652-2009). - Richter, Gawie (African Sun Media, 2010)
Dit is nie alleen 'n lekkerlees boek nie, maar is propvol geskiedkundige inligting en beslis 'n waardevolle toevoeging tot die literatuur oor landbou in Suid Afrika. - Prof André Agenbag Universiteit Stellenbosch.