Pioniers van die Dorsland - P. J. van der, Merwe (AFRICAN SUN MeDIA, 2016)
Hierdie reeks van 4 historiese boeke deur P.J. van der Merwe herleef weer deur middel van digitale druk-tegnologie. Die oorpronklike boeke is geskandeer en is nou beskikbaar in druk- en PDFformaat, as 'n stel of individueel. Die ander boeke in die reeks is Die Noordwaartse Beweging van die Boere voor die Groot Trek (1770-1842) en Die Trekboer in die Geskiedenis van die Kaapkolonie (1657-1842) en TREK Studies oor die Mobiliteit van die Pioniersbevolking aan die Kaap (1770-1842).