Isu Dwikerakyatan dalam Pembentukan Kewarganegaraan Malaysia, 1900-1965. - Low, Choo Chin (Siri kecetakan akademik., 2013)
Issues on dual citizenship in the development of Malaysian citizenship from 1900 to 1965.