Deutsch-Polnische Zusammenarbeit Bei der Vollstreckung Von Geldsanktionen : Wspó Lpraca Polsko-Niemiecka W Zakresie Wykonywania Sankcji o Charakterze Pieni C{e . znym. - Malolepszy, Maciej (Thematicon Ser., 2014)
Annotation