Wet en Duiding Intellectuele eigendom : Reeks Economisch recht - 1. - Brison, Fabienne (Larcier Wet en Duiding - Economisch recht (8 delen), 2012)
Het moeten zoeken naar antwoorden op juridische vragen met betrekking tot auteursrechtelijk beschermde werken, merken, modellen, octrooien en andere beschermde creaties van de geest is al lang niet meer voorbehouden aan een kleine groep van specialisten. Bijna iedere jurist wordt vandaag de dag wel eens geconfronteerd met vragen ivm intellectuel eigendom: bijvoorbeeld of een bepaald teken al dan niet een inbreuk maakt op een beschermd merk, of de creatie van zijn cliënt of werkgever auteursrechtelijk dan wel octrooirechtelijk beschermd kan worden, enz. Het wetboek wil aan iedereen die gec.