Set fracassos que han canviat el món : del rentavaixelles a la telefonia mòbil - Valverde, Llorenc (Manuals (Universitat Oberta de Catalunya) ;, 2014)
Es pot esperar res de bo d'una becaina? Tenir els pits petits pot induir a idear un sistema per teledirigir torpedes de manera segura? Un acte deslleial d'una tal senyora Smith pot fer avançar la tecnologia? Els bolquers dels astronautes fan perillar les agulles d'estendre roba? Perdre l'enravenada pot il·luminar un home i un poble? Aquest llibre té molta de sal i molta de gràcia, perquè és entretingut i divertit. Però, per damunt de tot, és un llibre científic capaç de demostrar que ni la història dels invents, ni l'enginyeria, ni cap altre aspecte de la creació tenen dret a ser avorrits. Aix.