Laurentii Vallae de falso credita et ementita Constantini donatione declamatio. - Schwahn, Walter (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 2011)
De Falso Credita Et Ementita CB (Bibliotheca Scriptorum Graecorum Et Romanorum Teubneriana).