Historia Apollonii Regis Tyri. - Schmeling, Gareth (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 1988)
Historia Apollonii Regis Tyri (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana).