Arethas Caesariensis ; Westerink, Leendert G. - Aretha/Westerink (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 1968)
Arethae Archiepiscopi Caesariensis Scripta Minora. Volumen I (Bibliotheca Teubneriana).