Hephaestionis Thebani apotelesmaticorum libri tres. - Thebanus, Hephaestio (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 1973)
Hephaestio Thebanus: Apotelesmaticorum Libri Tres / Hephaestionis Thebani Apotelesmaticorum Libri Tres: Volumen I (Bibliotheca Teubneriana).