Martini Dorpii Naldiceni Orationes IV : cum apologia et litteris adnexis - Dorpius, Martinus, 1485-1525 (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 1986)
Orationes IV, Cum Apologia Et CB.