Alciphronis Rhetoris : Epistularum libri IV - Alciphron (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 1969)
Epistularum Libri IV (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana).