Rituelen van beraadslaging : Reflecties over burgerberaad en burgerbestuur. - Van Stokkom, Bas (Studies over politieke vernieuwing., 2006)
Overdenking van de wijze waarop burgers optimaal bij beleid en bestuur betrokken kunnen worden, met een concreet voorstel tot een effectieve verbetering daarvan.